Photographer of the day - Photobotos | Magic Hour Dreamscapes

Начало > Фотография > Photographer of the day – Photobotos

Photographer of the day – Photobotos

Днес имам честта да гостувам в един от популярните фотоблогове в света – Photobotos.com със снимката ми Златна гора.


Да си призная, не си падам да се хваля, но реших ей така да пусна тази публикация понеже събитията около нея се развиха по интересен начин.
Гората се намира в района на Ардино и интересното е, че у нас тази снимка не направи кой знае какво впечатление противно на оакванията, че в България най-много трябва да се харесват снимки на българската природа. Още след като направих кадъра, го пуснах по нашенските фотофоруми, където той потъна много бързо. Свикнал съм с това и някак забравих за тази снимка, до преди няколко седмици, когато случайно реших да я пусна на един чуждестранен сайт – 500pix Дълго време гледах снимки в това сайтче, преди изобщо да се реша да пусна нещо. Причината беше, че там качват найстина най-добрите фотографи в света и за да те забележат трябва да покажеш нещо наистина уникално. Но от известно време започнах да качвам по някоя снимка, ей така и не щеш ли тази взе че привлече внимание. Освен рейтинг който не очаквах, няколко дни по-късно ме поканиха и от Photobos за да участвам със снимката и в тяхната рубрика FEATURED PHOTOGRAPHERS.
Беше много забавно, понеже България както стана ясно не е много известна сред тези сайтове и едва ли не, много хора виждат за първи път снимки на нашата природа, учудени че има и такива хубави неща на Балканите. Още по-забавно е, че сравняват гората край Ардино с техните по Североизточните щати, които са едни от най-красивите в света и са една от мечтите ми.
И така приятели изглежда че все още има някакъв шанс, да направиш забележителни снимки и у нас…е поне преди да са изсекли всичките дървета, за това побързайте.
Categories: Фотография Tags:
 1. Dottie
  1 август, 2012 в 15:02 | #1

  I love Golden Forest!!!! Your photography is inspiring . . .

 2. 7 август, 2012 в 13:54 | #2

  Браво!Поздравявам те за този успех.И ти и снимката го заслужавате.

 3. 23 октомври, 2012 в 09:47 | #3

  Великите произведения често изпреварват времето си, а рейтингът в България е относителна стойност. Истината е, че човек трябва да търси признание там където ще го намери. И да следва идеалите си.

 4. 24 ноември, 2014 в 19:48 | #4

  Имам шанса последните години да живея точно в тези североизточни щати и наистина есента в „Нова Англия“ е магия, която не може да се опише, трябва да се усети и види. Ако тръгнете насам задължително се обадете! Късен септември и октомври са великолепни, ако можем да съдействаме с нещо ще се радваме!

 1. 0 trackbacks