Фотограф абитуриентски балове | Magic Hour Dreamscapes

Начало > Фотография > Фотограф абитуриентски балове 2012

Фотограф абитуриентски балове 2012

В последните 4 години активно снимам и абитуриентски балове, странично от останалите ми проекти. По принцип снимам подобни събития по-рядко, но баловете се превърнаха в нещо като традиция всяка година и в това време се съсредоточавам главно върху тях. Тъй като другият ми сайт е все още в процес на разработка, реших да пусна обява и тук в блога.

IMG_1013

На повечето места колегите предлагат няколко различни варианта (пакети), но тук аз ще ви предложа един основен, тъй като в крайна сметка винаги мога да добавя нещо, стига клиентът да желае.
Основният пакет включва:
Заснемане на подготовката на абитуриента
Индивидуална фотосесия на открито
Заснемане на цялото събитие от дома през училището до ресторанта.
В цената са включени също:
Неограничено време – ангажиран съм със вашият бал от самото начало, докато не влезнете в ресторанта.
Всичките снимки които направя на събитието (неограничен брой) качени на DVD във формат JPEG, обработени през RAW с основни корекции + 10 снимки, които са напълно обработени с всички екстри и ретуш :).
Фотограф + асистент за индивидуалната фотосесия.
Заснемам събитието едновременно с два фотоапарата и съответно снимките ще са с резолюция 11 и 15 мегапиксела.
Като допълнителна опция мога да ви извадя снимки на хартия. Също така мога да ви направя и луксозна фотокнига, която излиза малко по-скъпо от обикновените снимки, но изглежда много добре и аз лично ви препоръчвам този вариант. Снимките и фотокнигата се заплащат допълнително, като цената зависи от броят на кадрите, големината на печат и изпълнението (за фотокнигата).

EDIT – В момента четете обявата за миналата година, ето тук може да видите какво ви предлагам за сезон 2013.

Ако проявявате интерес или просто имате някакви въпроси, моля пишете ми чрез формата за контакт или ми звъннете директно на телефон – 0887 60 50 93 Иван Миладинов.

IMG_1017

C8CT0925

C8CT0908c

C8CT5077

C8CT5210

  1. Все още няма коментар
  1. 0 trackbacks