Фотограф абитуриетнски балове 2013 | Magic Hour Dreamscapes

Начало > Фотография > Фотограф абитуриентски балове 2013

Фотограф абитуриентски балове 2013

И през тази година смятам да предложа на абитуриентите професионално фотозаснемане на абитуриентски балове. И този сезон основния пакет е един, като в зависимост от вашите предпочитания мога да включа допълнителни опции за надграждане към фотосесията.

фотограф абитуриентски бал

Пакета който предлагам тази година е следния:
Заснемане на целия бал до влизането в ресторанта + фотосесия на открито. Тоест това включва подготовка, среща с роднини, време за фотосесия, изпращане с класа. Абсолютно всички снимки са обработени през RAW с основни корекции. Няма строги ограничения в общия брой на снимките.
Снимките от фотосесията са с пълна обработка включваща ретуш тониране и тн., като в цената е включена обработката на 10 кадъра. Естествено ако си харесате още някоя снимка в повече няма да е проблем 🙂
Заснемам събитието с два фотоапарата едновременно и поради тази причина резолюцията на снимките ще е 21 или 12 мегапиксела в зависимост от коя камера идват.
Времето е неограничено – ангажиран съм само с вашия бал на конкретната дата.
Получавате снимките качени на DVD в което ще намерите както следва: папка с репортажни кадри (в JPEG), папка с кадри от фотосесията (JPEG и TIF за висококачествен печат) и папка с 20 отбрани от вас кадри обработени за уеб (facebook тн.)

Цената на този пакет е 180 лева.

Като допълнение мога да ви осигуря асистент и осветление за фотосесията, което ще струва допълнителни 50 лева, но разликата е осезаема. Препоръчвам този вариант само на тези които желаят да отделят повече време (поне около 1 час) за фотосесията на открито.
Мога да ви предложа и снимки на хартия, както и луксозни фотокниги, цените на които варират в зависимост от броя и размерите и е най-добре да се обсъждат след самия бал.

Ако проявявате интерес или просто имате някакви въпроси, моля пишете ми чрез формата за контакт или ми звъннете директно на телефон – 0887 60 50 93 Иван Миладинов.

Повече информация и снимки, може да намерите също на фейсбук страницата ми, която напоследък обновявам редовно и качвам нови неща всяка седмица. 🙂

profesionalen fotograf

fotograf bal

фотосесия бал

професионален фотограф бал

fotograf bal

фотограф абитуриенти

fotograf balove

професионален фотограф

професионален фотограф

fotograf balove
Categories: Фотография Tags:
  1. Все още няма коментар
  1. 0 trackbacks