Фотограф абитуриентски бал 2014 | Magic Hour Dreamscapes

Начало > Фотография > Фотограф абитуриентски балове 2014

Фотограф абитуриентски балове 2014

Наближава сезон 2014 за абитуриенти и е време да пусна нова оферта, за професионално заснемане на вашите абитуриентските балове.

фотограф абитуриенти

По традиция предлагам само един пакет, който включва: Заснемане на целия бал до влизането в ресторанта + фотосесия на открито. Подготовка, среща с роднини, време за фотосесия, изпращане с класа. Абсолютно всички снимки са обработени през RAW с основни корекции. Няма строги ограничения в общия брой на снимките.
Снимките от фотосесията са с пълна обработка включваща ретуш тониране и тн., като в цената е включена обработката на 10 кадъра. Естествено ако си харесате още някоя снимка в повече няма да е проблем 🙂
Заснемам събитието с два фотоапарата едновременно и поради тази причина резолюцията на снимките ще е 21 или 12 мегапиксела в зависимост от коя камера идват.
Времето е неограничено – ангажиран съм само с вашия бал на конкретната дата. Моля да се има предвид, че не мога да поема половин ангажимент.
Получавате снимките качени на DVD в което ще намерите както следва: папка с репортажни кадри (в JPEG), папка с кадри от фотосесията (JPEG и TIF за висококачествен печат) и папка с 20 отбрани от вас кадри обработени за уеб (facebook тн.)

Цената на този пакет е 200 лева.

Като допълнение мога да ви осигуря асистент и осветление за фотосесията, което ще струва допълнителни 50 лева, но разликата е осезаема. Препоръчвам този вариант само на тези които желаят да отделят повече време (поне около 1 час) за фотосесията на открито.
Мога да ви предложа и снимки на хартия, както и луксозни фотокниги, цените на които варират в зависимост от броя и размерите и е най-добре да се обсъждат след самия бал.

Ако проявявате интерес или просто имате някакви въпроси, моля пишете ми чрез формата за контакт или ми звъннете директно на телефон – 0887 60 50 93 Иван Миладинов.

Повече информация и снимки, може да намерите също на фейсбук страницата ми.

фотограф абитуриентски бал

фотограф абитуриентски б

фотограф абитуриентски б

фотограф абитуриентски б

фотограф абитуриентски б

фотограф абитуриентски б

фотограф балове

фотограф абитуриенти
Categories: Фотография Tags:
  1. Все още няма коментар
  1. 0 trackbacks